Хмм.. мин нова година най-добрият ми приятел ми призна, че ме обича и какво.. нито сме си развалили приятелството, нито нещо се е променило Смисъл такъв - той ми каза: "Знам, че обичаш еди кой си и ме е страх да не разваля всичко , което има между нас (защото наистина сме много близки с него), но трябва да знаеш, че момичето за което ти говоря от известно време си ти (аз подозирах, нооо)". Аз му казах, че много го обичам и никога няма да се промени нещо м/у нас, но просто при мен не е така... После като мина 1-2 седмици почнахме да си пускаме някакви шеги и така до ден днешен всичко си е по старому просто се ебаваме от време на време.... Ако той няма приятелка не ти пречи да му го кажеш.. ти прецени как точно и просто след това не се отдръпвай от него, ако той не го направи. Не е казано, че ако той не откликне на чувствата ти ще го загубиш.
Съжалявам за дългия пост
And so I put this on my life
Nobody or nothing will ever come between us
You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!
Благодаря за съветите,но са много пъстри и някои си противоречат.Това ме обърка още повече.
Вече и аз не знам,какво точно да правя.
Страхувам се!
~
Не,в момента си няма приятелка.Беше лудо влюбен в едно момиче,но тя го лъжеше и той я заряза.
~
Какво му е държанието му към мен..?!
Държанието му е много мило,понякога даже подозрително мило.Случва се по 1-2 пъти в седмицата да се държи малко студено,но мисля,че е друга причината.Той си е студен характер.Не допуска много хора до себе си.Има ми голямо доверие и знае,че няма да го излъжа.Винаги когато се видим ме прегръща силно.Винаги се опитва да ме накара да се усмихна.Споделя ми своите мъки и проблеми.Но това не означава,че ме харесва,нали?Много добри приятели постъпват по същия начин..но не понякога си мисля точно обратното обратното.
~
(Големината на поста няма значение )