.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Подарък за Св.Валентин

Здравейте,искам да ви попитам от къде мога да купя голямо,ама наистина голямо плюшено сърце за най-красивото момиче на света ? Търсих по моловете и в някои магазини,ама не намирам
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
    Смятам че е забранен расизма в този форум.

И въпреки обиждащия ме твоя подпис бих те посъветвал да отидеш в хипермаркетите за плюшени играчки. Във Варна има до ЖП-гарата или до Окръжна болница на улица Пирин. Там май имаше не съм сигурен. За другите градове питай приятели,родителите на твои приятели, съученици и т.н...

УСпех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Не виждаш ли,че съм от София Мхм,ще разпитам,а до колкото подписа ми,турците са етнос а не раса.Расите са монголоидна,европеидна и негроидна
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Не ме карай да се задълбочавам в темата за това какво съм искал да кажа. Подразбира се и е обидно, а обидите във форума и подписите са забранени, тъй да го кажем обиди на етническа основа /Дискриминация/ и не само !
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    nekufff промени си подписа, първо и последно предупреждение.

Расизма не се толерира тук.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    виж в джъмбо, хейтър..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Значи цъках на всякъде,редактирай подписа,панела,профила и подписа ми е скрит смисъл не се появява да го изтрия или да го променя,смисъл самото поле го няма ... а по темата отивам в джъмбо значи
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си