- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
аааа, значи си имаш приятелка? и добре какво се занимаваш с русатА? ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
тебе русата та взима твойта R&B диваПознаваш ли една Теодора от английска ;d
Никии събираме инфо![]()
русата не ме интересува, обсиждаме момичетата от даскало
познаваш лииииииииии![]()
май неее. мойта фр бие русата в всички мъжки категорийй
ти си имаш приятелка... аз имах лятото... най-красивото и добро момиче което съм виждал... сега тя е с един от босовете в механото дето е на 1 шамар живот, а аз още я обичам
о боже.Дайте снимков материал поне, де.
Да ги видим тия така неземни красавици.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ееееех, значи. Иване, говорили сме по темата, но защо просто не продължиш? Минало е много време. Знам, че я обичаш, но просто се измъчваш, не мислиш ли?!
аз вече не се мъча, просто я обичама тоя искаш ли наистина ??? мн съм му събрал чесно
Никинце някой ден ще дойда до Варна, ще те нагушкам хубаво, после ще те докарам тука за 1 ден да се запознаете с Тедито... сигурен съм че ще станете много добри приятелки![]()
Да, но трябва да бъдеш щастлив. Виж, казваш, че сам си виновен затова, че тя не е с теб? Тогава за какво си виновен за него, че той я прави щастлив, а ти не ли? Щом тя е продължила, значи и ти трябва. Тя губи. Аз ще дойда в Бургас и не само за един ден и ще се прибера, когато те видя щастлив!
П.П чакам снимков материал на мацките от механото или там откъдето и да е. ;д да ви видя вкуса.
ще видим... аз във вторник съм се събрал с компанията пред даскало и пушим, и оня идва, застава срещу мен и почва да говори... въй как го гледах бедна ти е фантазията... то направо очите ми се напълниха с кръв. Авера по едно време ме бутна и вика - добре ли си е... аз викам да да ай че закъсняяме за физическото. Въй тоя е 2 пъти по дребен от мен, мога да му напрая фейса труден за рисуване
Той просто знае, че си лабилен, че си слаб на тая тема. Прави го, за да те дразни.
охх Никииии [hug] душичко златна !!!тя е свястна, просто започна да общува с грешните хора. И започна да се разваля... просто не знам на мен ли ми се прави на кифла, или такава е станала... жал ми е И повярвай знам от приятелка че не е щастлива с тоя олигофрен... и в момента не обича никой.
да, на 17 имам и още една снимка , ама няма да е кача защото и аз съм на нея
Последно редактирано от trabi_bs : 03-17-2012 на 19:58