- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
И аааааааааз![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
обичам студа, ръцете ми да са ледени
Никии ами ти си лошо![]()
ахахах е стига де, хората наистина ще си помислят, че съм.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами ти си !!!![]()
офффф, не съм.няма да получиш снимка!
http://www.youtube.com/watch?v=UkOn4hw9VMo Поздравче
Ставам аз, лека нощ от меееен. Иване hugggg
видя лиии...мъничко дяволчеайде лека Никии [hug]
![]()
и ти ли лягаш...![]()
Нем още съм тук братле
при теб как е?
Последно редактирано от Shines : 03-17-2012 на 22:10
бива... засега поне...надявам се и при теб
![]()
ох айде и аз лягам че не мога да гледам вечеайде лека !!!
![]()
Добро утро![]()
добро утро сестричеее [huggggggggggggggggg] {}
дааа и много сънени
аз станах преди 15 минути заради тъпия телефон :@
Боже, само на мен ли не ми е спи? ;д Бях си навила алармата за 10, както винаги, но станах по-рано.Какво правите вие? Какво ще правите в този слънчев и топъл ден?
)