- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
да... в тоя ужасен денми не знам
квото ми дойде на ум
ти кво си правиш [hugg]
то аз снощи легнах към 1 и половина![]()
е то и аз заспах към 1.Ами на репетиция съм за съжаление... целият ден ми отива. Ама сега чистих малко, ще се лакирвам и така. hugg
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
кога си на репетиция ?
от 3... и сигурно пак до 6 7 часа. ПОнякога е такова губене на време, че чак се изнервям. Нямам никакво желание.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
бахти репетицията... 4 часа :O
Ами защото трябва. С майка ми сме заедно и... пък и скоро ще ходим в София на концерт. Ами да 4 часа, които са излишни. Другите си отиват, ние винаги последни...
тъпа работа... :X
Знам... Но в случая днес едва ли щях да направя нещо различно, освен някаква работа вкъщи. Абе, какво да ви кажа. Супер безотговорна организация, всеки си идва, когато си иска, ама ние естествено трябва да сме първи там. Аз мога да не ходя, ама не искам, защото колкото и да няма ред, понякога има и готини моменти.
нищо Ники ходи
![]()
тъпа ама красива - идеала за почти всеки ;d
даммм
http://vbox7.com/play:0c01a46b24
тва гледа ли готоя е някъв уникален
![]()
абе какво сега момичетата, тъпички са. ;д днеска майка ми разказва някакъв виц за една блондинка, дето отишла на изпит с тиган на главата и те я питал защо си с тиган и тя казала това е Тефал - Ти мислиш за всичко.смейте сееее, смешно е. Хич не ме бива да разказвам вицове. ;д