- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
Мъж отсяда в хотел в Австралия. В стаята има компютър и той решава да изпрати електронно писмо на жена си. Обаче случайно обърква адреса и без да осъзнае грешката си изпраща писмото.
В същото време, някъде в Хюстън, вдовица се връща от погребението на съпруга си. Вдовицата решава да си провери електронната поща за писма от роднини и познати. След като прочита първото писмо, тя пада възнак в безсъзнание. Синът на вдовицата дотърчава в стаята, намира майка си на пода и хвърля поглед на екрана, на който пише :
До: Моята любяща съпруга
Тема: Пристигнах!
Дата: 17 март 2012г.
Знам, че ще се изненадаш да ме чуеш. И тук имат компютри вече, и можеш да изпратиш писма на своите любими. Току-що пристигнах и отседнах тук.
Виждам, че всичко е приготвено и за твоето пристигане утре. Нямам търпение да се видим! Надявам се твоето пътуване да е също безпроблемно, като моето.
Послепис: Адски е горещо тук долу!
еххх, благодаря, ама изпуснах формата Умна и красива.ахахах hugg
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ГРУПОВ СЕКС!
10 мъже и 10 жени, решили да направят групов секс, отишли в една стая, и казали:
-Гасиме лампата, и кой кого хване, на никой няма да се сърди.
Загасили лампата сексът започнал, но по едно време някой се провикнал.
-Тука няма ред бе, братче, няма ред, олеее. . . . Абе тука няма ред бе. . .
Сексът свършил, запалили лампата и един попитал:
-Кой е тоя където само вика, че няма ред?
-Еми няма ред бе братче. Три пъти ме ебаха, два минета направих, аз нищо не ебах.
В един влак пътуват англииската кралица и бай Ганьо.
Влакът спира на висок мост под който тече дълбока река и се открива невероятна гледка.
Кралицата се показва от прозореца за да се полюбува на красивата гледка и пръстенът и пада от ръката.
Тя обещава да награди този който донесе, толкова скъпият за нея пръстен.
Никой не изявявал желание и изведнъж всички гледат......бай Ганьо лети надолу :mhihi: :mhihi:
Върнал се той с пръстена и кралицата му казала...
-Винаги съм знаела, че вие българите сте смел народ, кажи сега какво искаш в замяна, заради твоята смелост.
бай Ганьо отвърнал...
-Абе ние, че сме смели, смели сме, ама аз ако разбера кой ме бутна от влака ше му еба майката
ахаххахаххх това го четох някъде тук, да. :Д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Преди сватбата:
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Може ли да ти вярвам?
След сватбата - четете отдолу нагоре
^^ Това е яко, да. ахахах
тъпизми рлз ;d
Млада монахиня се изповядва:
- Свети отче, грешна съм.
- Какъв е твоят грях, дъще?
- Налегнала ме е суетата, отче. По няколко пъти на ден се поглеждам в огледалото и виждам колко съм красива.
Отецът надниква през прозорчето на изповедалнята с любопитство, след това казва:
- Можеш да продължаваш, дъще. Това е заблуждение, дъще, това не е грях…
Винаги съм искала да се изповядам, грешница съм.
Разговор между две блондинки:
- Какво мислиш, да преспя ли с него или не?
- Преспи, щом ти харесва.
- Да, ама той е един такъв съвестен.
- Спокойно, тя съвестта не се предава по полов път.
- Мъничко черничко с малко червеничко. Що е то?
- Мравка с раэбит нос...
тъпизмииииииии <33
- Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
- Влизай в колата, Робин!
![]()
ахаххахахаааа
краля на тъпизмите![]()
Една блондинка се обажда на друга:
–Ало,ти ли си?
–Не.Аз съм.
–Ааа Извинявай тогава. ЧАО
Жена отива при гинеколог.
- Д-ре, нямам окосмяване на интимните части. Защо така?
- А по колко пъти правиш секс на ден - пита той.
- Ами сутрин като се събудя поне веднъж. После на работа до обяд още няколко пъти. Следобед също. Вечер като се прибера пак. През нощите се уважаваме 3, 4, 5 пъти ... и така до сутринта.
- Ясна е работата
- ти видяла ли си трева да расте на магистрала? Всичко е от трафика, то просто няма кога да поникне!![]()
![]()
![]()
Оф, абе хора блондинките не са толкова тъпи. Има и умни. ;D
мраза космати момичета ;d
ахаха и аз понякога си падам блондинка. ;д
По време на погребение изведнъж се чува тропане и викове:
- Мими, Мими, отвори, аз още съм жив!!!
- Митьо, млъкни, докторите знаят по-добре.![]()
що бе сестричке![]()
Вуте, ти коя черта на Пена аресваш най-много?
Е па, оная, дето й дели заднико на две.
няма склоня глава аз пред мъж за нищо на света лялялялялляя
уаууу това беше грубо. ;д