- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
Пф, научих ужасна новина и в момента не съм на себе си. Направо ми се плаче... Едно момченце от село, дето съм израснала с него, дето съм играла с него, се обесило. А е само 7 клас... как може... ;((((((
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе дълга история, ама просто не мога да повярвам, че точно той го е направил. Беше добро дете, не заслужаваше така да стане. ;((( Врата до врата сме, заедно сме играли, ужас...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
знам че е тежко да загубиш близък човек... но си спомни как сте играли преди, всички хубави моменти и няма да ти е толкова гадно - повярвай ми !!!
Загубих родител, вярвай ми това е най-тежкото. Не съм родител, но да загубиш детето си това е най-тежкото! Да почива в мир! Хайде да не говорим на тая тема, за никого не е приятна, предполагам. Господ има! Това мога да кажа.
охх милата...не знаех...
пфф...
дай да сменим темата че ми стана гадно
Ами да, аз не казвам на хората, защото не искам да ме съжаляват. Случило се е, тежко ми беше, тежко ми е и ще ми бъде тежко, това е като белег, който не може да се изтрие, но живота продължава за живите.Ти какво правиш? Ти сега викаш до края на годината 2-ра смяна, така ли?
абееееее, вие нали си имате тема, бе! амахааа
http://vbox7.com/play:m2c31f98d1 не са коли
Здрасти !!!
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
http://vbox7.com/play:1fa8b7ec много яка песничка