- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
как ли съм ? вчера бях толкова добре,а днес съм ужасно злее .. какъв такъв живот имам не знам ;х
вие,как сте ? ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ами... не много добре но...
Май на всичките ни има нещо на фона на прекрасният и слънчев ден днес. аз след малко ще ставам.вие какво правите?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Защо, защоо, защооо такаа и при двамата??
Иначе аз съм много добре, все пак времето е уникаалноооо![]()
това време не ме радва... както и да еНикии ти само в неделя ли ходиш на репетиции ?
Да, само неделя. Аз няма да издържа да ходя повече, само танцьорите ходят през седмицата.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ако не искаш не ходи...![]()
Не държиш на топло, при мен няма проблем кое ще е от двете, но най си обичам слънчевото времее
, защото ми дига на маакс настроениетоо
![]()
Абе ще ходя аз, ама всеки път от 3 часа и да стоят като последният идиот до 8.
е ти си знаеш...![]()
да ама мойто е ненормално... зимата па тениска не ми е студено... лятото денем ако изляза за 5 минути ми става лошо
слеащия...........
Айде ставам аз. Лека вечер от мен.Иване hugg
Лека : )
другите,какво правите ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
zashto ? ;d
е тъй за харабия ;d ти ко правиш Бубичке ;d![]()
мисля си разни неща и пък съм изморена много .. от една съм радостна заради това от вчера,а от другаа ми се ревее и аз вече знам,какво да правя ;[
защо ти се реве ? сподели ми ще ти помогна![]()
тая вечер ми е прощална