- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
не е за тук Иване
защо прощална ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Спирам да пия... затва ;d неска цяла нощ ще се прая мармалад, от утре съм нов
еее браво,че спираш много се радвам за теб ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубе недей се мъчи каквото и да ето е минало, живота продължава
.И аз наскоро имах едни проблеми и ми беше доста кофти..абе да си кажа то си ме държи от началото на новата година тази работа, но гледам колкото мога по-малко да го мисля..
Ванка надявам се наистина да го понамалиш вече алкохола!Този път сериозно
!И аз се радвам много за теб
!
дааааааа...сподели какво ти има
![]()
Това нещо не се отнася за мен,но съм го преживяла и е толкова гадно и сега като знам през,какво минават ми става някво тъжно .. депресирам се ;[
мисля да отказвам и цигарите ама... аз ще почна пак да тренирам малко да се стегна, че от тва пиене и бира пуснах коремчеискам да го махна и да напрая пак малко релеф като преди
мм ? хубаво ; )
Бубе знам как еще го преодолееш!
Отказвай ги, почвай да тренираш....време е
!
знам...преди ходех редовно беше ми кеф, ама от половин година не съм, и се отпуснах ;x
Убеден съм, че като почнеш сега наново ще ти е още по-голям кеф!
аз преди като ходих да бягам държах на около километър спринт... сега имам нова програма и за 10 седмици трябва да държа на 1 часов бег да спиранеиначе пак лостове сяка вечер
![]()
няма да можеш да спреш цигарите .. толкова пъти съм се мъчила и никога не съм успявала ;d
аз съм издържал 2 дена макс... при положение че пуша по минимум половия кутия на ден :X
ем дано да успееш ама тря имаш голямаа воляя ;D
не не няма... а и то като бягаш вадиш катрана от дроба и все едно не пушиш... не вредят![]()
Аз съм живааааааааааааа
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
душичкоооооооо [huggggggggggggggggg] {}{} как сте![]()
Здрасти ! ;d
здрастиииииииииииииииииии и на всичкииииии
брат ти неска да не хой с трабата на даскало ?щото ясно чух двигател на варбург
![]()