- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
тя твойта от тоха ли беше ?
А ти защо се занимаваш с бившата? Имаш си нова приятелка, обърни и внимание, дай си шанс.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
от тоха са курви кво са занимаваш с тях... от там знам само 1 свястно момичеот колю са свестни повечето
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никинцей аз ще дойда, ама после ще искам да те взема с мен{}{}{}
хаха баси кефа ;d ай ма уредиш и мен![]()
BTW. лятото може да си взема мой седмак... личен а тъпото 525 за баща ми. Ще видим...![]()
Пф, много странни методи на сваляне имате, а и много общо говорите за момичетата, така като гледам. Толкова богат опит ли имате?! ;д
П.П Ох, да ме вземеш ли? ;s Амиииии може и да се жертвам, ще видим. Какво ще правя в Бургас? Нямам къде да живея... ;д {}
в къщи как къде{} по цял ден ще те гушкам хихи
![]()
уличния гангстер <33
http://s2.images.drive2.ru/car.photo...36cd-large.jpg
като я взимаме ще те викна