- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
Аз съм на 11 години.И много харесвам една съученичка от класа ми.Моля помогнете ми как да я сваля защото многосе притеснявам.(Искам отговори от момичета.)
а да Ники ще миеш бавара и аз ще те пръскам с маркучасексииии {}
![]()
Моля ще харесате ли снимката ми.Много ми се иска да спечеля конкурса, а без вас не мога, знаете го ))
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
ЩЕ СЪМ ВИ СТРАШНО БЛАГОДАРНА !!!
П.С. Сори за занимавката
брат ако караш бавареца сигурен ли си че няма да се утрепем някъде![]()
толкова време карам без книжка . само ,че проблемни са варненските кукии
Иване, аз мога всичко да правя. Добра домакиня съм, само малко още готвенето да цакна. ;д Иначе и колата ще мия де, това с маркуча е секси, да. Не съм се замисляла, не ми се е и случвало де, добра идея.{}
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
хаха представям си Никиту цялото мокро с прилепнали дрешкиауууу {}{}{}{}
аз искам да видим дали наистина дига 260 или километража лъже![]()
ще го проверим, моя днеска го подобрих пред даскало, имаше много зяпащи
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Доста ще сме... секси.![]()