- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
ахахах аз не живея в блок, милички.Първо трябва да минеш през баба ми пазач, после през чичо ми, който ако те заговори, няма отърване, и после в нас.
Успех. Иначе няма как да те отпратя теб, ако не с песен, с друго ще ме трогнеш, предполагам?
http://www.youtube.com/watch?v=g9ShM...eature=related Поздраааав
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
от бургас сме печени, имам електрошок![]()
направо ще те изнесем
да така еееее [sun]
аз за Иван се давам доброволно. ахахахах
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
че аз няма да те крада, аз съм набелязал друга. само ще му помогна
е да... трябва романтика, да покажеш на момичето че държиш на него, ласки туй унуй... не някви кабели опънати от колатаНали Никии {}
тцтцтцтц, пф много сте... неромантични, ддз. Като ще ми правите нещо без желания, изобщо не ми идвайте!![]()
аз го правя със желаниеемного ще ти хареса, даже ще искаш още
![]()
на Орхан Мурад - хиляди слънца [sun]
праиш ти........... много ме разочаровахте, да знаете! А ти, адаш, какво ми се правиш тука, като си намериш желаното и заслужаващо любов момиче, не серенади, ами и концерти ще изнасяш!
никога не съм правил но има първи път... а и баладите хубаво ги пея !![]()
аз да съм казала, че сте се изложили? вярвай ми, след време, няма да повярваш на какво си способен, за това момиче.![]()