- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
ще дойдеееее <333
Адаш, получаваш бан от мен! За нарушение на правилата, а Иване ти си съучастник. Какви работи правите зад гърба ми?!пръдльовци.
П.П Абе хора гледате ли България търси талант? След рекламите ще дават нещо страшно, и нещо ме подтиска тази мелодия... кой знае какъв извратеняк ще е...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Имаш възможност знаеш го ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Няма морал този български народ, нямааааа, заклевам се!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
вие пък как ще гледате тая простотия не ми е ясно![]()