- Форум
 - По малко от всичко
 - Фън, фън и пак фън
 - Тема за всичко вол 58

боли ме гърлото много ;[
awerw забравих,как щях да ти викам,но няма значение какво правиш,как си ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Урок по класическа литература
- Кой може да даде пример за език, който никой не използва днес,но който се явява основа за другите езици?
Иванчо:
- HTML.
размишлявам над добавките хД толкова много въпроси имам за изясняване ;д първо дали ще си взема протеин или АК, после каква марка да бъде, трето кой от всичките да бъде хД това е задача за цял месец![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а лек прочетох бая неща за креатина и карнитина, вече може да се каже съм компетентен относно добавки ;д и мога да ти помагам с тези за отслабването ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми то в класа ми половината сме черни и изцепени![]()
ще си купувам лукчета
Иване мразя чай и то с мед ужас ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
или ако ти е по кеф изпий една греяна ракия с малко лимонуникално е и помага за гърлото
<3
нямам ракия ;D иначе бих изпила,че да ми мине
начи не е тоя за който си мислех ;d
то креатина и карнитина са две противоположностиа и аз не искам да отслабвам, само да се оформя малко повече
иначе да карнитина помага при около 10 грама прием и яко тренировка