- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
дааапфф най-после някой да пише
![]()
ехее бравоаз пък неска занимавах едни зайчета от даскало
![]()
нали са хубавиима една нисичка пълничка със сини очи червена коса и носи очила
много ме радва тая
![]()
8 А клас хаха9 А са само курви
![]()
гадже не искампросто искам зайче с което да пушим вънка
![]()
Здрасти ! ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрасти Бубче {} кво прайм как сме![]()
последните няколко дни главата ми гръмва от информация за протеините ХД
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Седим и щяхме да ставаме ама видях,че сте писали и пак ще ставам ама реших да драсна...
болна съм ;s
тии ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
какво ти е ???
зарибен... :d
ще си взимам суплимент, но се чудя кой, всъщност аз ще го взимам чак есента, но се интересувам още от сега, че то не става един месец преди да го взема да почна да мисля хД сега разучавам и като му дойде времето ще си поръчам една кутийка ^^
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и з ще взимам подобни неща![]()
боли ме гърлото много ;[
awerw забравих,как щях да ти викам,но няма значение какво правиш,как си ? ;D
Урок по класическа литература
- Кой може да даде пример за език, който никой не използва днес,но който се явява основа за другите езици?
Иванчо:
- HTML.
размишлявам над добавките хД толкова много въпроси имам за изясняване ;д първо дали ще си взема протеин или АК, после каква марка да бъде, трето кой от всичките да бъде хД това е задача за цял месец![]()
sapphire5![]()
а лек прочетох бая неща за креатина и карнитина, вече може да се каже съм компетентен относно добавки ;д и мога да ти помагам с тези за отслабването ;д
sapphire5![]()