- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
радвам сение ще минаваме на E38 730d автомат сигурно...
![]()
аз съм... най-важното - ще карам седмак![]()
Ами не знам, от климата ли, от гърлото ли, не знам. И не съм яла нищо цял ден... Как е при вас?Какво правихте?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Радвам се за васКакво прави мацката, адаш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мисли, понеже се бяхме скарали, но сега сме ок. ванка да ни повозиш
Ох, Иване, не ми се яде, тръгна ли да ям и ми се повдига... сега само течности.hug
казвам че новите БМВ-та са толкова грозни и противни, че няма накъде...
^^ е тази ме кефи. абе верно ли се плащало някаква такса, за да има тъмни прозорци колата ти? Мен си ме кефят по-спортните коли, ама тука от време нещо само джипове ме кефят. ;д Спокойно, Иване, ще се оправя. hug И лошото е, че ме чака концерт...