- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
тва са глупости ве![]()
мойта е с катранено тъмни, но се води на полицай и нямам никакви проблеми
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и до даскало там дето затъмняват стъкла, ако беше забранено щеше ли още да работи ?![]()
от познати знам,че се заяждат. мен като ме спряха пре даскало с траба само ме погледнаха и ме пуснаха
Така е.Повечето момичета харесват коли, които не могат да си позволя и няма и да имат приятел с такава кола. Апсурдно е.
Хубаво е да имаш кола, удобна е, какво значение има каква е. Ако искаш да си гъзар, окей. И сега се сетих в Стара Загора вечерта една лада единият остър завой, така го взема, че такъв пушек се вдигна. Btw, едно момче има Москвич, обаче така го е направил отвън и отвътре, че е страшен. Наистина мога да кажа, че ми харесва.
![]()
като бях на 7-святогора беше целия черен , тогава не глобяваха
Е и ние имахме лада, едно време. хахакефи ли ви такива гривна, бе? Имате ли/носите ли? Мъжка е. http://prikachi.com/images/630/4557630x.jpg
един от класа има такъв ланецсребро е нали
![]()