- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
Даааааа, супер ме радва. То и ланец има към гривната, ама направо... ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
http://law.dir.bg/reference.php?f=zdvp-99 Търсете чл.105.
направихме бартер за астрата + 6000 лева доплащане... оня го кара към година, товареше го докрай, ама той нали има ресори не клякаше... бахти машината :X ама оня се махна от тука и го остави до блока... направо ми се ревеше като го гледах. Имах толкова спомени с него че... пък първия ни космич, синия дето имаше касетофон, като го прададохме, оня го блъснал някъде, и последно го видях преди 5 години в комлука, целия смачкан, без гуми, без стъкла, без капак... :X
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
така ли? и аз така си мисля, да ти кажа.{}
http://vbox7.com/play:m446568e86 <33 с двигател на уаз![]()
в ръцете ти е най-добре ляляляля
Ах, тииииииии. ;д Влизам да се къпя.