- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
да внимаваш с чукването![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
сега няма с какво да внимавам ;[
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз ти казвам все пак ;ддд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Добрее ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубчи ти кво стана ще излизаш ли
sapphire5![]()
Да оправях се .. ..
хайде аз ставам ,,,
приятна вечер ;***
приятна и на теб :*
sapphire5![]()
мерси мерси ...
има ли някой тук![]()
има ..
чудя се да влизам ли вече тука ... ;[
какво правиш ? :*
защо пък да не влизашбубе честно да ти кажа съм супер развълнуван и някак щастлив... като за първи път от половин година
ти как си какво има
![]()
много съм радостна за теб ;*
как разбра,че ми има нещоо ? ;[
усещам го... не ме гледай че съм груб и нервен... човек съм и аз.
и аз не знам,какво ми е ...
в последно време мисля за едни неща не ми излизат от главата ..
чувствам се ужасно ;[
за какво мислиш??? какво те мъчи ? и ти ли като мен...
нещо такова,а и не само това
кажи де какво има... ще ти помогна![]()
написах всичко,но нямам смелост да го споделя тук и не искам да занимавам хората с моите проблеми ;[
моля те кажи ми... аз как ти казах моите проблеми![]()
![]()
то си личи... искал та е само за... чувства... кой го ебе в днешно време чувствата... само нас балъците които можем да обичаме... ако имаш чувства съм него занимавай го пиши му... както аз правя... да не ти пука за нищо пиши му и един ден ще му кажеш всичко...![]()
ако обичаш някой, НИКОГА не се отказвай, квото и да ти говорят... квото и да става.. търси го постоянно, поне 1 път в седмицата, (не много често) питай го как е, питай го за проблемите му и му помагай... не искай да се виждате - тва е грешка. не му казвай че го обичаш - също голяма грешка. Един ден ще разбере кой го обича, дано не е късно... сега на 14 ако искаш му кажи всичко както аз ще правя (ако го обичаш де)... страх ме е но не се търпи... давам ти моя съвет, както правя аз. ти си решиприятелите ги еби... мойте казват иди я наеби после я остави... сърцето иска друго ;]] ебането е нищо... имах перфектна възможност със... от форума, ама не отидах... ебе ми се, ама като обичаш някой как кажи ми ?
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-12-2012 на 20:33
.....................................
Последно редактирано от bubkaa93 : 02-12-2012 на 20:44
аз те разбирам... знам как боли като изгубиш човек който е бил винаги до теб и те е обичал... като изгубиш нещо, чак тогава разбираш колко ценно е било за теб... ;]] бубе аз съм момче, ако искаш ще ти давам съвети как да постъпваш![]()
Иване да бяха само момчета проблема ми ...
С тях мога да се оправя ама с другите нещаа ... ;[
какво друго те мъчи ???![]()