- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
чувстваш самотата...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
нощем към 3 часа като ида на моста и се сетя с мойта там като вървяхме и се държахме за ръце, първата целувка... ми става наистина гадно. А и нощем кви боклуци обикалят направо... аре че се саднах
спомените, за добро или лошо, са това, което не можеш да премахнеш. Тъжно е, да, но човек трябва да продължи.hug
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
знам душичко [hug] айде аз лягам че много ми се спи...до утре ! да се храниш и да оздравяваш бързо !!! лекаа [huggg]
МерсиАйде лекинка huggg
Времето се изместиизгубих един час и 100лв....... не е лесно да си бизнесмен
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
бахти и тъпнята
щи еба и тъпото време
то ся фактически е 10:45 а като станах беше 9:30 :O
аз по едно време се събудих към 7 и гледам облачновикам си най-накрая !!! то пък пак пекна слънце
![]()
Кво послание ?![]()
защо закъсня- немога да разбера защо го пишат с ярко червено
аз пък ся почвам да натяквам на бащата
мхм... лоша работа ;d