- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
аа аз няма да и се извинявам, тя е виновна, че определи да се видим толкова рано
ш карам нафтова печка автомат - по-голям кеф едва ли има![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аааа, вашите схеми с тая кола и маркучите, няма да стане.Пръскане, пръскане, хубаво, ама да стоите и да ми гледате... ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
за кефф, ще съм единствения с катафалка. той ще ми вземе, ама комшиите дигат панаири защото имаме много коли
утивам да взема гаджето от тях, бащи и излиза да види какво карам и шооккк, тоя кара катафалка