- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
знам че на бива, един от пловдив ходи с катафалка на бала
един съученик на чичо ми има погребална агенция, и веднъж взехме една катафалка за да сплашим майката на момичето което той харесваше
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
вътре вони ли на умряло ?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да, и аз знам това за виното, но по принцип им се чудя как се хващат на такава работа, толкова ли нищо друго не могат да работят, че гробари... Може би аз съм твърде чувствителна и не мога да гледам мъката на хората, или ми е гадно, гнус ме е да разравят гробове, не знам...
не не мирише, сега нямя зя какво да се извинявам. тя се обади да се извинява
щи еба и гнусната работа... догодина съм или с Е38 или Е65... ония балъци да си наемат фантомите и гостовете... мен от тия коли ми са сере вече... сички с лимузини. Няма кой да изкочи с E30 V12 туин турбо 1100 коня...
не... тя ще е за мен не за него. квото искам аз ! знаеш ли кое БМВ е кутията на пандора![]()
дали ще и харесат розите, сори че отклонявам малко темата
E65 eщото първо се развалят неща които дори не знаеш че ги има или не ги ползваш, докато не остане само двигателя единственото работещо нещо
не знам... първо да вземем е38, и като бачкам 1-2 години да я продам и с още 8-10 000 да си взема Е65 730d... хаха на един дето има Е65 му се счупи предната камера за нощно виждане без дори да я ползва, и даде 9 000 лева за нова
![]()
О, не знам за такива работи. Ако имаш пари 100 рози вземи. това в кръга на шегата, ама как си мечтая някой да ми подари 100 рози, толкова сладко... Иначе може и една роза да е, стига да е поднесена както трябва, и с точните думи.![]()
аз искам да и подаря тва
http://www.madwhips.com/upload/image...6_2002_1_2.jpg