- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз искам, дааааа.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
айде де Ники нека те помачкам малко![]()
Хм, времето ще покаже колко държиш. Ако момичето ти стане съседка, да видим колко ще издържиш!
П.П ДОбре, човек, кой ще си кръсти оная работа Чупа Чупс или Франкенщайн? Или Пижо, а на момичето сигурно е Пенда.![]()
държа много на нея, иначе и да ни е съседка няма да я свалям
хихи пухчинци{}
защото разликата между да си видял едно момиче на улицата случайно и да си харесал тялото и и т.н и момиче, което си видял, харесал си много, както ти викаш момиче мечта и тя да ти стане съседка, е гооооляма. Ако ти стане съседка, всеки ден ще я виждаш, че започнеш да си мислиш за нея, ще се сприятелите примерно, и после границата е тънка, знаем го. силно се надявам да не си такъв, наистина да държиш на приятелката си, но връзката ви е в началото. няма лошо да заглеждаш момиче, мъжете не могат без това, особено в тая възраст, но така както разсъждаваш и изтъкваш момичето...Вярвам, че в сегашното ти момиче, ще намериш това, от което се нуждаеш.
Дали? Лесно е да го кажеш. Ако наистина ревнува напразно, ревността е нещо, което човек си втълпява и колкото и да говориш, оправия няма. Това краят е неизбежен.
ако не държах ,сега щях да свалям съседката. а не да се чудя как да се извиня
е, добре, радвам се, аз само казвам, че връзката ви е "млада и зелена" още.Намери ли цветя, какво стана?
П.П Иване, къде си? hug
просто баща и и е набил някви филми за мен, и тя май му е повярвала
Еми с времето ще се докажеш. Родителите и ще разберат, че си готино момче, и няма от какво да се притесняват. Това е нормално, защитна реакция на родителите.![]()
не баща ми имаше работа тука и ма изгони
да бе пухчо...![]()