- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
щом казваш... все пак имаш повече опит от мен![]()
ще ме разбереш ....
аз мисля да ставам :*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастииииииииииииииикак сии
Здравей !
как си ?
до 23 ще седя ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ще спинкаш ли ...
Здравейтее приятелии
много съм добрее съм вие как сте![]()
не знам
добре съм : )
и аз... засега утре ще видим![]()
хайде аз ще ставам
исках да ви видя просто какво правите
Лека и мека!
Иване виж си личните ...
лягам си
Лека нощ ! :*
лека и мека на всички![]()
Как сте,мили мой ?
Имали хора,който не празнуват ? ;[
АЗ, нито пия нито имам гадже !![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
неска се дрогирах с парацетамолне ми тряя пиене ;d
aa такааа ;D
ужасен ден е ;[
така е... от сутринта цял ден ме цепи главата супер много, тръгвам за даскало пия 3 парацетамола едновременно после ми стана мноу веселобубе пратих и смс ;d
само при мен си е нормален ден ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
шот не си влюбен... затуй ;d
правя го всеки месец само,че пия нурофен така,че ... ;[
да видях и ти отговорих ... ;D радвам се за теб Иване :*
днес една приятелка се скара с авера си,после един се скара с аверката си .. ;х
една започна да ми разказва,какво и е подарил нейния и цял ден бях нацупена ;[
цял ден мислих да му звъна ли,но не можах ;ss
олее ;д лошо е да си влюбен ей !
sapphire5![]()
звънни му де... и аз събирах 1 час кураж навънка на пейката да и пиша... и и писах... текста е уникален
Аз не съм влюбена просто ми липсва един човек много,а харесвам друг
най-добре сама май ;[
ти си знаеш най-добре...![]()