- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
идваййййййййй{}
аве стига с тия газирани :@
Двама отишли да пият в Южния парк. Напили се яко. На другия ден се срещат, единият е целия в синини, отоци, куцащ.
Другият го пита:
- Какво е станало с теб?
- Ами вчера като се раделихме с теб, успях да мина само десетина метра и една кола ме удари в коляното! Точно да стана и един кон с копитото ме удря яко в гърба! Отново падам, ставам и един самолет! С крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Вдигам си главата и бам една ракета точно между очите!
- Ти се майтапиш!
- Не вярваш ли? Питай шефа на въртележката!!
мастика + мента + ракия = радиоактивен троен облак + кошмар за черния дроб![]()
ех, добре. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
а и искам да е спецална, за да мога да изряза любовта си към теб !!!
Жените харесват в мъжете повече вторичните полови белези – вила, кола, заплата ...
ама Никиту ме обича мен а не колата и апартамента и всичко друго :d
Когато всичко върви като по масло, изведнъж се установява, че това е било вазелин ...
Подсказали на един човек с гърбица, че ако отиде по време на пълнолуние в планината и се хване на дяволското хоро, гърбицата му, ще изчезне. Отишъл той, хванал се на хорото и започнал да играе и да пее като дяволите песента:
"Днеска сряда, утре петък, днеска сряда, утре петък. Накрая старейшината го потупал по гърбицата и тя изчезнала.
Върнал се на село, разказал какво било, що било и не щеш ли друг гърбат отишъл при пълнолуние и се хванал на хорото.
Пеели дяволите "Днеска сряда, утре петък", но, той като знаел, че това не е така, пеел "Днеска сряда, утре четвъртък".
Накрая старейшината го потупал по гърдите и хоп - още една гърбица.
аз пък имам бенка :@
е айде, айде. снимката не винаги може да изрази. А колкото до адаша не слагай всички под общ знаменател. На нашата възраст или айде на моята няма как да се интересувам от вилата, колата и заплата, защото той няма такава. А и не определям човека по това, защото и аз не съм фрашкана с пари, но не съм лишавана от нищо. Всяка жена обича да и правят подаръци и да се чувства специално, но това не винаги може да се измери с пари. А и ще излъжа, ако кажа, че няма да откажа кола например, или някакъв скъп подарък, но не съм съгласна например дори мъжа ми след време да взема 5000лв. заплата аз да стоя вкъщи по цял и да си правя ноктите.