- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
някъде в славейков... там до даскало зад оная колперация до братята спираше едно черно Quattroporte и можехме да го шибнем
казваш кога и го пробваме, още малко и трябва да тръгвам деммнед
http://www.pgmee.com/index.php?page=62 скибай зайчетата
сяка вечер си лафя с унуй най-ниското и унуй с червената коса дето е до Желева(Последната снимка ) мн са сладки
{}
аре до ПМГ, там винаги спират яки коли, редовно спира една панамера турбо и доскоро спираше 911 GT3 RS![]()
аз взимам Нелитоще я возим в панамера
довечера отиваме дигаме панамерата, караме я при някой електронджия да я запали, после отиваме до миража, крадеме камарото, пренабиваме им номерата, продаваме ги и двете, после си взимаме един GTR Schwitzer или M6 G-Power и си ги караме като харабейци
аззззззз... ръцете ми ще се пръснат
тренирам за да има около мен каки... те искат релефно тяло не с бирено коремчеама ръцете ми още са в напрежение, не мога да ги изпъна докрай :@
и болят супер много... няя болка няя тренировкааре аз тургам адидаса и заминавам да даскало
здравеееееей, адаше.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз да бягам ли? къде, бе? ;д Добре съм, ама днеска звееееерски ме боли гърлото, наистина не знам как ще я карам.
П.П Радвам се. Как се сдобрихте?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
първо ми се обади баща и, да се извини за поведението и. после тя се обади и плачеше и ме пита дали искам още да съм с нея, и повече нямало да прави така.
мхм, еми хубаво. дано наистина не се повтаря. макар че съм на принципа, че случили се веднъж, ще се случи и втори, и трети път. ама ти пък и не трябва да търпиш.
разбирам я напълно, но обещах да не и давам повод за притеснения
Е извинявай, ама това не е повод за ревност. Ти всеки път като говориш с някое момиче, тя ще се нахвърля като хиена ли? Едно е наистина да и даваш повод, друго е тя да ревнува дори от въздуха. Всичко си има граници и човек трябва да има лична свобода.