- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
принципно тя ревнува понеже повечето от приятелите ме са момичета, аз не и давам повод
Еми тогава не мисля, че трябва да се чувстваш виновен. Не виждам тя от какво ревнува. Приятелството ти с момичета не е лошо, стига да имаш граница, и да си се изяснил спрямо тях, и да знаеш, че те нямат чувства към теб.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
с тях сме само приятели, ревнува защото държа техни снимки заедно с мен в рамки в нас
Ревнува, защото си и първият приятел и бързо се е привързала, и си мисли, че ще я зарежеш и т.н. Но в крайна сметка никой не е длъжен да търпи такова поведение. Един път добре, но ако постоянно го прави, просто няма смисъл.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
напълно я разбирам, той всеки ревнува , обаче като го питаш отрича
Така е. Айде ставам аз, че имам работа, а по-късно ще ходя на генерална репетиция преди София. Ще драскам по-късно.![]()
със когото и да съм - скандала е с мен, където и да съм - скандала е с мен, на закрито или навън - скандала е с мен, той е вътре във мен, той живее във мен![]()
смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяятай имам 666666666666666 :O:O:O:O:O:O:O
аз си изкарах на изпита 6-математика и 5- български, катафалката не ми мърда
ма аз съм олигофрен и имам само 3-ки...
то по практика свързване на схеми къв пищовПенева знаеш ли я
![]()
там имам 2 двойки![]()
вече със 6-ца...пък оня олигофрен по философия ми даде да прая 2 контролни, щото имам само 1 оценка, и накрая ми писа една 4-ка... бахти маняка
аз съм по голяма
аре аз отивам да играя Shift 2-ката да покарам малко Е30-ката с 1200 коня, после да гледам столичани в повече, евентуално в 10 съм тука, и в 11 на лостове