- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
писна мииииии... бира не пия вече, само ракия и то рядко
ии от какво ти писна по-точно ??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
от nfs-токо прайш Буболинке как си
днеска тряя ва черпя всички !!!!
защооо да не е станало нещо хубаво или ?
добрее съм след 30 минути някъде ще ходя на едно място и ще съм много радостна в следващите дни ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
я кажи къде ще ходиш и какво ще става
неска имам 6-ца... първата за годинатамноу се радваааааааааамммммммм
наздраве на всички
![]()
О боже ;D Честито !
Ще излизам и така ...
ти,какво правиш ?
как си ?
ами сега отивам да гледам комиците, после до 11 съм тука, след тва отивам на лостове и да побягам малко и така... супер съм днеска напрао неиздържамако после си тук ще си пишем
айде Буболинке приятно прекарване
![]()
Е няма да съм тук Иване .. мерсиии ;*
Добър вечер.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никииииииии <3333как си кво правиш
![]()
Ами много ме боли гърлото, прегракнах, яд ме е на себе си, разочарована съм, уморена съм... сега пия чай и след малко ще ставам. {}} А ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
еее защо ??? аз съм перфектно в 11 излизам
Ами защото не мога да си изпея партията на моя глас, а ме чака концерт. Дори исках да се откажа да ходя, защото няма смисъл. Ама ще видим до петък какво ще правим.
не се отказвай![]()
Еми по принцип си отстоявам позицията, не отивам толкова за купона, защото нямам много желание. Искам да свърша нещо, но измислихме и друг начин и така. Ще видим.![]()
ее ти си знаеш![]()
Аз ще ставам. Айде лека вечер{} hug
айде Никии лека {} цунки и гушшшшш![]()
майкооооооооооооо ся в асансьора с мен ква се качи мамооооооооооо :X:X:X:X:X:X:X новата ми съседка :X бахти и точилката брат потресен съм :X
гледал ли си Харолд и Кумар и той харесваше съседката (Харолд) но все не се престрашаваше да я заговори докато не му се случиха куп гадни нещта и накрая когато я срещна в асансиора миришеше гадно изглеждаше като че ли излиза от тоалетната чиния, но не само я заговори ама и я поцелува...
6б3З10
въййй тя 17-18 годишна по ниска от мен с 1 глава мега якия гъз и мега сладката :X молех се да заседне асансьора ама йок :@ тя до нашия апартамент, спира асансьора тя отваря аз и гледам гъза, отключва и с хубаво гласче вика айде чаууу аз чаууу изгледах я и... :X