- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
дааа... отидох да припаля бавара малко да му възбудя акумулатора... 5 оборота на стартера и запали
да и да заемат мястото дето паркирва баща ми... после ко да му кажапускам късите и ми пише "Low Beam"
а стига ве
![]()
демек слаб лъчбахти и тъпия компютър се едно съм олигофрен и не знам че съм на къси
btw. като зема да форсирам да студен двигател вътре се омирисва на изгорели газове... аз един ден и набих прекъсвача на леден двигател веднага след палене че нещо ме ядоса, ама не гръмна
аз мисля да отскоча до гаджето, айде и дано свалиш комшийката
искам да я карам на селооо да обикалям из циганската махала и да ме гледат като полезно изкопаемо
Здравейте !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрасти Буболинке![]()
как си .. какво правиш ?
коя е тая комшийката ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мега яката :X:X:X снощи като си прибирах бяхме в асансьора и я гледах като полезно изкопаемо :X
авее Иване може да прави и друго момичето...
щом ти е комшийката не се ли познавате от преди ( от малки .. ) ? ;d
те сега комшиите сега всичките са нови и постоянно влизат непознати пичета във входа ми мирише на пичи сок
6б3З10
никой не те пита![]()
тя е нова вчера за сефте я видяхаз някъв назлобен, потен целия с адидаса с качулка изпъчил гърди я гледам оная гледа в земята
накрая обаче като отваряхме съседните ни врати ми каза айде чауууу
![]()
сигурно е казала чао неприятна миризма ;дд
6б3З10
аз не мириша ...
гледа в земята ? ;D е нали не те познава,как така ще ти каже чао ? ;D