- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
охо, Чефо (така ли ти викат?) какво правиш, как си?
П.П Да, нали. Хората казват за да се избавиш от изкушението, отдай му се.Аз ставам да се приготвям, че ще тръгвам след малко. Желая ви хубав weekend.
)) hug {}
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
нали няма проблем че имам яка мускулна треска и пак тренирам ?
Екстра съм, почивам си, ти как си..какво правиш? Дам така ми викат
, благодаря и на теб хубав week-end.
Зависи от доста фактори, какво ти е възстановяването, кога си тренирал последно и тн.Ако имаш доста яка мускулна треска както го описваш може да си претренирал, за това по-добре остави мускулите да почиват.
Последно редактирано от Shines : 03-30-2012 на 20:10
аз през ден ходя, в понеделник изригвах с едни дъмбели, в сряда направо не можех да си движа ръката от болка, днес горе долу мина и пак ще правя... в сряда правих яко коремни, вчера нищо ми няма, сега и да се изкашлям умирам от болкаще пробвам набиранки с широк захват за гърди ама...
аре аз отивам... хем малко ще побягам да си пречистя дроба от катрана
От скоро ли си почнал така по-сериозно да тренираш?Ако е така, недей се сили в началото с много тежки тренировки, а съвсем леки , за да може да влезнеш отново в ритъм.Недей се мъчи с набиранките за гърди те са си бая труднички, за гърди най-добре, ако ще е навън лицеви и кофички
.
аззззззззззззз![]()
снощи не можах да я видя...![]()
аз дори не знам как се казвадовечера ако я видя ще се запознаем
и след тва...
![]()
тя се прибира у тях в 11 и 40 вечерта, което значи че в 39 трябва да чакам долу асансьора![]()
да ми удари шамар![]()
не ми се рискува![]()
е да тогава да![]()