- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
вечерта особено настроението не е от най-добрите ;с
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
въй брат одеве кво напрайх ама така ми изпука гърба и такава болка... вече половин час едвам мърдам![]()
какво направи ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
обърнах се на една рязко и като усетих едно изпукване... точно между лопатката и гръбнака. Се едно имам пирон там![]()
както ми описваш, сигурно два прешлена са изпукали.... а сега боли ли те още ? и как те боли, при движения или като стоиш мирно ?
sapphire5![]()
боли... и като си седа без да мърдам не боли, и малко по малко се усилва докато не стане супер остра... да не говорим че е невъзможно да се обърна на една страна, дори като си мърдам врата пак адска остра болка![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-23-2012 на 17:48
не разбрах много, но освен да са се протрили прешлените, можеш да отидеш на ортопед, ако те притеснява много....
sapphire5![]()
мина ми малко... както и да е взимам ракията
лек, забелязвам че много пиешАни карай му се!
sapphire5![]()
вече суперти как си
шайни килограми и ръка бързо![]()
sapphire5![]()
83 кг...ръката е видимо дръпнала (всичко е видимо дръпнало де ;д).Направих и малко промяна по програмата да видя как ще ми се отрази и може би до април ще продължавам с качването и май месец живот и здраве лека по-лека изчистване чрез въглехидратна ротация
.
После направо и един цъкъл с дека,стромба и провирон.
Последно редактирано от Shines : 02-23-2012 на 19:03
ама аз не съм 100 мускулимам и мазно малко
![]()
ама аз искам санти да ми кажеш ;д не само че е дръпнала ръката ;д
sapphire5![]()
гърба е важен момчета... трябва да е V образен... той се забелязва най-бързо![]()
Дам...казвал съм го и преди не обичам особено да гледам мерките, за мен огледалото е най-добрият мерител
.Лятото ще я измеря
.
до лятото ще съм по-изцепен от вас гаранция![]()
имам повече маса
Кажи си мерките бате Шайни, недей раздава много майнитва го измислих по време на трен
![]()
sapphire5![]()
Добро утро ! ;*
как сте ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
повече от перфектно [sun] ти как сиииииииииии![]()