- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
пием ко да прайм
Да, не се учудвам. И аз пия........ Фервекс.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ся ми трябва най-много да се насвяткам...
Иване ще престанеш ли постоянно да говориш за тоя алкохол ? На 17 години и всеки ден пие и го казва,ако знаеш,колко си смешен отстрани,а пък след време,колко ще съжаляваш ... ;х
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
абстиненцията е лошо нещо
Знаеш ли изобщо значението на тия дума ?
наливаш ли се ощее ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
абстиненция е когато организма ти свиква с нещо, и като го няма ти става зле, и го искаш все едно си гладен... същото съм... и да наливам се
няма нищо по-лошо от това да пиеше,защото като си пиян не знаеш,какво вършиш ..![]()
да спра да пия е се едно ти да спреш да ядеш... тва половин година да си дроб секи ден не е работа... ко ми пука... имам мега широкия гръб, носа екзоскелет на адидас, и пуша черен дънхил... ко поече да искам от живота
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-29-2012 на 19:48
Иване след време хората,които живеят с теб ще съжаляват най-много,колкото и да ти е трудно по-добре го спри сега отколкото след време : )
всичко зависи от неянеска я видях за сефте от половин година
пак прочети това,което написах и дано да ме разбереш,какво исках да ти кажа ...
ше си живея сам![]()
Знаех, че това ще кажеш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
xXxAngerfisTxXx, ква е тая баварска дарака за която говориш бе? Защо не си запазиш изгнилата хонда? Разлика има ли?
прелюда е най-трошливата кола която е правена някога... и дарака да викаш на E34мога да ти кажа че тва са най-здравите петици
един борбет тайп а, черна хела отред, снижено окачване и става чук... но все още не е моя.
абе да та питам на газова инжекция вади ли прекъсвач ?????
аз съм ЯК сладур !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
такъв сиаз шлядур ли съм
![]()
НИЕ СМЕ ЯКИ СЛАДУРИ !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
дамммммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пичове !
sapphire5![]()
Здравейтеееее