- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
здрастиииииииии Никинциеййййййй hugg
ти RS4 ли караш ? тия 420 коня върват ли ? аре ти и аз само разбираме от немски коли коли аре да разменим опитискам те питам някои неща за аудитата пък ти питай квото се сетиш за БМВ
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-01-2012 на 18:27
как си, Иванеййййййй hugggg
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не, нямам RS4 вече... Беше повече от 420 коня като се има в предвид че беше supercharged. И не, не ми трябва да те питам за BMW. През ръцете ми са минали достатъчно, че да имам собствено мнение за тях.
само да ти кажа... най-здравите БМВ-та са Е30 и Е34, а най-чупливите са E60, E63 (M6) и E65 7 серия... наричани кутията на пандора, понеже се развалят неща които не знаеш дори че ги има или никога не си ползвал... както има една приказка "истинския БМВ фен рано или късно си купува Е30"
та да питам на аудитата може ли да се изключва куатрото и да праят бърн със задните валяци ?
![]()
Никии добре съм ти ко прайш![]()
Ами болна съммммм.Стоя, музичка. По цял ден лежа... Ти? Аз щях да те питам какво стана в сряда, ако е удобно.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
уйй милатаза оздравяваш бързо... а за вчера ако ти кажа... не не
![]()
Е ако искаш ми кажи де, ако ти е гадно няма проблем. Уф да, мразя да съм болна... много често стана напоследък ми се случва.![]()
Не, не може... Ако това ти е целта си зимаш C63 AMG. Аз не обичам да си съсипвам гумите. Не са никак евтини...
Аз имам непоносимост към старите коли, най-старото BMW което е минало през ръцете ми беше M3 2005. Мда, новите BMW са боклуци... Колко проблеми съм имал с E90 i E60 ти е бедна фантазията...
ники имаш ЛС... демек M3 E46. Първото BMW със SMG... много нововъведения, да не кажа БМВ-то променило всички други след нея, но ми е тъпа. Друго си е кръглия фар, шестака под двигателя който знаеш че държи минути на прекъсвач, огромния потенциал за турбиниране и тунинг. E90 ми е най-тъпото БМВ... грозно и бъгаво. БМВ за мен спря да съществува до появата на M5 E60. Златните години са на Е30 и Е34.
Интересно как на бързо се съгласяваш с мене след няколко поста, а преди така усърдно се опитваше да ме заядеш...
щото знам че Е60 и Е90 са чупливи, обаче M5 E60 е най-бруталната кола вадена от БМВ... била е най-бързия седан на света и доколкото знам Touring варианта е най-бързото комби на света в момента. (G-Power тунинг). За мен истинските БМВ-та са E30, E34, E38, и E39. Знаеш ли колко искам Е30-ка обаче като ги знам ква болест са... няма да мога да спа по цели нощи да се чуда как да изкарам повече коне или да се чуда кви нови джанти да и взема...
Е60 М5(2006) беше точно 2 пъти в сервиза заради скоростната кутия(смг). Електрониката в по-новите бмв-та са просто боклук, и точно тя прави най-големия проблем. Също така не са най-добрите в правенето на скоростна кутия която не е ръчна...
Има и други причини поради които не харесвам БМВ като например типа хора които го карат и фалшивия статус които си мислят че им придава....
Ти след като харесваш по-старите бмв-та, я ми кажи как се чувстваш в 1 такова... Имам предвид интериора е много дървен, и всичко е некво вехто вътре... Също така ми кажи как така си купи хонда, че ми е интересно. Последния път като си бях в България не помня да съм виждал хонди по улиците...
Хонди бол, прелюди в Бургас също... има 2 GTR-а, също... макар че бях супер зарибен на БМВ решихме да вземем прелюд - вътре таблото като на совалка, няма стелки за бензина, на температурата - всичко електронно, AWS ( четирите гуми завиват ) после като почнаха проблеми - не пали, губи мощност, прекъсване - сервизи, работи... имам познат от един сервиз който ми каза че прелюдите били най-дефектните хонди... накрая аре чупка... дойде реда на моята кола която я исках от малък - Е34. И да вътре е дървено, но това е духа. Да няма много електроника, да върви яко, и да не прави проблеми. 192 коня е и яко дърпа. А любимото ми БМВ е M5 E34. Кола от 89-95, седан, 340 коня който си вдига 300 без проблем. Двигателя и държи нa екстремен тунинг - S38B38 е най-добрия двигател на БМВ ever made, има едно БМВ драгстер 1422 коня със същия двигател... Това е духа на БМВ. Новите са направени само за пари, без да влагат душата си в изработката.Затова са такива трошляци.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-01-2012 на 19:51
надлъгахте ли се едно хубаво. ;д
аз казвам факти![]()
Винаги. Оф, много е скучно понякога в този форум, заклевам се...
на мен пък не... все ще се намери някоя тъпа тема на която да се смея![]()
Оф, да, то туй едно на страна. Едно време беше по-забавно сякаш...
щом има потребители с които да споделяш и да ти дават съвети - кво повечеайде Ники аз си лягам че много ми се спи
айде лека [мечеее] (sun)
Лека, ИванеДо утре - надявам се. huggg
Здравейтееее сън