- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
аз сиренето го нарязвам на кубчета - в чинийка!
поръсвам с червен пипер и олиовци.
няма по-голямо блаженство от това за един гост!
да дойда в плевен да изкоча с бавареца дето е с flame kit и да сляза от него целя в адидас и червените ми очи да гледат злобно :d like a boss
ще те нападнат недей![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
дали няма да ядат бради
еххх ;д един двама може, ама всички не ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нека нека... като на един приятел... 3-ма отишли при сестра му, искали да я ебат ама тя не давала... накрая на сила тамън а събличат и изкача брат и ;d по една брада на всички, после ги накарал да му лапат, след тва ги счупил от бой и им са изпикал отгоре ;d
глей кви приятели имам... готови да влязат в лайната заради мен, и готови да убият заради хората които ценят. [bow]
тва е малко суперменско, не казвам че е невъзможно ;дд ама ....
sapphire5![]()
авер ела в Бургас и ще останеш потресен ;d
Здравейтеееее![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
авера, няма страх ;д
sapphire5![]()
Какво правите ?Иванееее huggg
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нищо .. мисля да ставам :[
Айде лека ви нощ на всички! :***
лекааааааа
Никии тъпияти ко прайш
лекинка.![]()
Ами имахме гости до сега.![]()
Ахахах да. ;д едно приятелско семейство.Няма я именничката, ама за нейно здраве.
даада е жива и здрава !!!
Ах, дано. И твоята, и твоята.![]()
мерсиииииии [sun] и ти да си жива и здрава !!!