- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
След това да не забравиш да кажеш.
Добра да е, Ники!
Как сте?Shines - име? ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
колко си нагла...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
та дори аз не му знаех името, че го знам от цяла година, а ти....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Че да си го знаел, бе. Сливи ли имаш в устата... ;д извинявай, ама това е просто име.![]()
Не се карайте за такива глупости моля ви!
awerw аз съм го казвал и преди, но явно не си го видял то и аз твоето не знам ;D.
дааа, доста странно ще изглежда да го питам, а твоето е още по-странно, не го познаваш, и питаш за име...........
sapphire5![]()
за всички които са в депресия
Дам
Ванка, специален поздрав http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ!
awerw няма смисъл за такива дребни нещица да се води спор.Момичето съвсем нормално постъпи, не върви аз да се обърна към нея по име, а тя да не попита за моето....някак си просто не върви
.
Последно редактирано от Shines : 03-04-2012 на 16:55
в тая тема много здравеняци се събрахмеимаме си майничка, д'генце и въй
![]()
sapphire5![]()
Какво му е странното? Трябва да се женя за него ли, за да го питам за име? Момчето ме нарече по име, и аз реших да отвърна, както трябва. За какво правиш от мухата слон?!
П.П Стефан, няма проблем. Ние с него явно така ще я караме.![]()
виж ся, тука сме само пишки, намираш ли кое е излишното ?
sapphire5![]()
за всички гладни
Изобщо нямам намерение да се карам с тебе, нито ме интересува мнението ти, нито нищо. Малко излез от ролята на шеф.![]()
като какъв ме възприемаш, шеф или нещо друго
![]()
sapphire5![]()
Трябва ли да е нещо друго ?!
тоя път те попитах сериозно
sapphire5![]()
auf dem lande auf dem Meer leuert das verderben, die Kreatur muss... STERBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNN
awerw братле не бъди толкова груб, в фъна и спорт раздела не ни отива да се държим по този начин
, тук всички сме добродушни и гостоприемни, за това се отличаваме коренно от останалите
.
едит; Ванкис, мерси за поздравчето.Ето още едно от мен http://www.youtube.com/watch?v=f4K6Z...eature=related
И за всички останали
http://www.youtube.com/watch?v=2vuaqDDr--Q
Трябва да бъдем добри хора и да си помагаме взаимно!!!
Последно редактирано от Shines : 03-04-2012 на 17:04
агресия му е майката