- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
О, да виждам - много сериозно. Shines той или винаги е така или просто към мен. Не му отива. А и пиша тука, защото искам и няма да се съобразявам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе ;д имам чувството че се правиш на примерен шайни, сега не съм казал кой знае какво, само правя малко по-интересен чата ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Разбирам те, но просто....отвътре ми стана кофти.Не се правя такъв съм си попринцип
.Хайде сменяме темата.
аре стига де![]()
С тебе, Андрей, ще има ли за какво друго да си говорим ? Нямаш желание, както искаш тогава от мен? Спирам...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
пиши де........ ееееееее
http://www.youtube.com/watch?v=bpOR_HuHRNs&ob=av3e
още едно поздравче за всичкимного свежа песничка, когато и да си я пусна настроението ми се променя моменталически
.
Ники в Плодвив времето беше уникално само за разходчици.
Ей направо ме изяждате отвътре така не мога да ви гледам... бързо се стягайте
!
Ванка- http://vbox7.com/play:691bf09dd4;Д
Аверв специален поздрав и за теб http://vbox7.com/play:c4cb19527e!
Последно редактирано от Shines : 03-04-2012 на 17:22
Пф, цял ден слушам за този bodybuilding на училище, стига вече. ;д
Да, песента е готина.Е то тука Варна е някаква друга планета, да... ;д
кой ли говори толкова много за културизъм.... понякога като се зачудя дали да се откажа, се сещам, че има и много други момчета като мен, които се мъчат през цалята седмица с диети, тренировки и всякакви режими и продължавам да тренирам.....
sapphire5![]()
Те повечето много говорят само. Отивам да вечерям аз.![]()
айде............
sapphire5![]()
надара надарааааааааа бабо Веркееееееееееееее оби зонес амела и мерцедесааааааааа![]()
Ние с аверв не сме от тези момчета.И при мен е имало моменти, в които ми е било доста трудно и съм бил на път да се откажа, но не съм и винаги (ще) намирам сили, защото си представям крайната цел и си казвам, че АЗ мога да го направя
.
Ники, приятна вечеря!
Последно редактирано от Shines : 03-04-2012 на 17:28
тъй то тъй, нема отказване ! А аз този основен яко омазних ;дд и маса бая качих ама и омазняването е на лице ;д някой път си мисля, че качвам повече мазно отколкото мускул....
sapphire5![]()
Няма разбира се!Няма да се притесняваш качвай яко маса и аз първият основен доста излишно качих
.
ама на мен този ми е втори ;д първия даже омазних по-малко, ама аз половината на първия основен тренирах по различен начин и после като почнах как да го кажа "по-правилно" да тренирам и тогава омазних..... не знам да ти кажа, според мен, по-добре повече отколкото по-малко, ако ям по-малко има шанс пък да започна да губя ММ, иначе като си ям здраво ще кача и мазно, но ММ няма начин да изгубя![]()
sapphire5![]()
Яж здраво и не му мисли...мазнинките ще ги изчистиш
.