- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
какво е джибри![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
.... :X потресен съм ;d
това е като спрънджаняма такава дума
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
матряла дет са вари ракията се нарича джибра и ако си мирисался ако ти лъхна 1 към 1 ;d
хахахаххаамирисал съм, остана ми белег за няколко месеца
сега също ми държи влага, няма да я забравя тая миризма
![]()
sapphire5![]()
тва е най-яката миризма след нафтата
и след лепилото
![]()
sapphire5![]()
не аз съм се нашмърквал с нафта ;d найш как ти са завива свят като дишаш 2 минути ;d
ти се тровиш отвсякъде
sapphire5![]()
нищо ми няя ;d дишал съм и бензин яко ама той не дaa ефект![]()
абе сега ти няма нищо ама след време......
sapphire5![]()
брат железен съм...
всеки казва така като е млад ;д
sapphire5![]()
докато нося адидас нямам умиране - ФАКТ !
ехх дано ;д
sapphire5![]()
тфа е моя екзоскелет
въй смятай... ко стаа е лек ;d
Какво правите бе ?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
а... никиту [hug]
Какво правиш, беhug
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ахаха форума е прецакан отвсякъде... не само откъм интериор, за съжаление. Беше по-весело преди. Както и да е, ще се оправи вярвам. Абе гадно за емотиконките и шрифта да. ;д Иначе гледам бтв-то. ;д
смятай... ;d аре е искам още стари приятелчетаники ко прайш
ко праиш, ванко ;д
скука?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞