- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
агресираш ме ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ко прайте е празняри ;d
уауууу, с агресия ще те взривя, ще те завладея на мигаааааааа.Давай, надъхай се. Бъди лош, бейби. ahahahha
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
празнея..........
е да..........
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
въй умират ми мозъчни клетки... колкото са малко![]()
Е, стига бе... Айде ставам аз. Лека вечер.![]()
айде............. [hug]]
Лек почват много хора да ме дразнят, ще бия някой........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
но някои хора направо си го търсят
sapphire5![]()
ш падат ли зъби
не знам.... но някой път наистина ще ми кипне и ще бъде скоро...
sapphire5![]()
попринцип всякакви неща стават..... но има определени хора, които се опитват да ме дразнят умишлено и просто колкото и да търпя в много скоро време ще издъня някой и да си знаят........
sapphire5![]()
и аз съм така... като са повече ми са праят на интересни, като са сами треперят като говорят с мен... ай им еба майката
да бе брат, винаги по няколко бе......... аре дейба страхливците............ ако ще става нещо да дойде 1в1 кво ще идват по няколко....... накрая мисля да си купя една палка и да идват колкото искат.....
sapphire5![]()
по хуу с бокс... бокса е най-харабия ;d сваляш ръкава да не се вижда, оня като почне или земе та бута - един в челюстта и ще я изкъртиш ;d най-малкото че ще му паднат няколко зъба ;d
с бокса и тебе те боли малко ;д има + че няма как да ти го свали от ръката и е удобен, а палката може да ти я вземе и не е кой знае колко удобна, ама пък с нея можеш, ако знаеш как да боравиш да го държиш на разстояние ;д
sapphire5![]()
палката в ръкава... ;d
ехх....... сложни неща..... ама не ми се говори за това достатъчно други проблеми си имам...
sapphire5![]()
мен ся проблема ми е боба дет го ядах... ся пърда кат... ;xx
аз пия мляко ;д
sapphire5![]()
аз после ш пия ракия... мен като малък не са ми давали мляко а ракия :X