- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
ае лек с колко клякаш ;d
мхм ..
оф ;ss
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
намалих много килограмите на краката, щото растат много пък искам другите мускули повече да се развиват, не че краката не са важни ама ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://prikachi.com/images/128/4505128c.jpg извинявам ти се!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Какво правиш, как сиииии?de fevgoooooo...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
игнорирате ме .. ;(
лека вечер ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мога и с много повече, но в момента клякам с 15-10, просто колкото да си тренирам краката, щото не искам вече изобщо да растат ;д Николина колебая се дали да ги приема !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бубе, аз не съм те игнорирал !
sapphire5![]()
аз ш са еба и мекия... ;d Никиййййййй ко прайш huggg Бубе имам мисия тука ;d
лек как да изкарам пресата най-накрая че нищо не стаа кот и да прая :@
Ти губиш Николина ! А лек, пресата е супер трудна, не се занимавай.........
sapphire5![]()
ми искам да се стегна малко, неска кляках с 30 кила, ходих на лостове, от понеделник пак заличка маличка туй унуй ;d
ако искаш Максимални резултати, диета и яко кардио! Резултатите няма да са кой знае какво, дори да спазваш всичко на макс, но ако искаш максимални резултати до лятото, това е...... обаче ще свалиш много кила и ръката и гръдната ще спаднат.....
sapphire5![]()