- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
да вее сигурно ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз тука мога да се правя на шут, ама иначе не съм такъв ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://vbox7.com/play:9677916b67
многооо готинааа песничкаааааа![]()
бубе сериозно ти говоря.........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
вярвам ти ..
боли ме корема,нямам цигари,криво ми е и направо ... . ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ела да ти дам... имам 2 кутии ;d {}
дразниш ли ме ? ;d
ай че ми стана лошо да пушане бе
щедър съм и давам {}
да ве ти щото можеш да ми дадеш аа;d
аз ще ставам ;*
еее и пак самайде
аз съм тука бе лек
sapphire5![]()
в кой съвет бе Ники ? лек мерси
за тебе винаги !
sapphire5![]()
мерси леееееееееек... обичам та
За пушенето и пиенето, Иване!![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Оффффф не, проява на чувства от страна на Андрей... явно аз нямам тази чест...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ама да бе, разбира се.
и аз те обичам лек, Николина, няма да ми го вземеш !
sapphire5![]()