- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
спинкате ли ? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
буууууууууууууууууууууууу ууууу :*** как сиииииииии ^____________^
Ваниии :*
добре,а ти ?
от кога не съм те виждала във форума ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастиииииииииииииииии![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3hQ3f...t=UUyiCdHZb1iN
надъхвам се и след малко на трен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз довечера ще хода на лостове ;d въй баси мързела дет съм аз съм потресен ;d
Добро утро и от мен за малко.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оди на фитнес бее ;д от лостовете няма нито сила нито тяло..........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Добро утро на всички слънчица...:Р
ето един поздрва, (аз лично не мога да се спра да танцувам на тази песен) ;ддд
http://www.youtube.com/watch?v=N7OPZOBJZyI
чудех се дали някой няма да организира среща със съфорумниците?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ми нищо чудя се ко да прая неска![]()
ми то тука има 4-5 човека с които искам да се запозная другите не ми тряят
Ами попринцип преди са се организирали общи срещи. Но повечето може би са се виждали, или който иска да се запознае с някого просто го кани, ако са от един град де.
разбира се <3 {}
само модераторите ли организират срещи?! :Р
защото аз имам една групичка с която си комуникираме..:Р та може да се съберем да разширим групичката..![]()
Радвам се и аз.Айде ставам аз. Хубав ден ви желая.
![]()
ако са ония олигофрени от кофата не мерси
ооо...не то кофата не...аз за това искам нова среща... за да идват други....примерно от раздел секс, училище и приятели...![]()
ти си или от София или Варна нали![]()