- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
от София..
и това е гадното че има готини хора от други градове, но не могат да доидат...![]()
е да ама от София сте едно 50% от форума![]()
повечето са изроди повярвай...хора които доста смело са си вирнали носовете в облаците и изобщо не ги е страх че може да ги удари някой гълъб примерно...;ддд
демек че има злобари,на които изобщо не мисля да отдавама дори секунда от времето си ..![]()
и аз искам да се видя с много хора от фъна ама не са от моя град![]()
много тегаво...![]()
и без това скоро ще идвам във Върна и ще видя доста фънаджии![]()
ей това е добра идея,защо верно не си организираме една среща аз съм от София :P![]()
верно защо не си организираме една среща . порвината може да не дойдат както става в някой други сайтове
дам. града на бегачките
Последно редактирано от trabi_bs : 03-11-2012 на 09:24
града в който БМВ е еквивалента на адидас![]()
или калибра с надупчен ауспух, отзад белите стопове тъмни стъкла и вътре максималния мангал, да те изпреварва на пътя за меден рудник и да те гледа злобно - безценно ;d
или жигула с лепенки по нея и пвц щора на задното стъкло.. там където свършва закона започва меден рудник .No Fear
е да ама тайно си мечтаят за циганското ферари ф40 - Calibra 2.0 16vмежду другото лично съм се убедил че калибрите дърпат най-добре от всички опели в които съм се качвал
![]()
да незнайно защо и не са ръждясали . в моя квартал всяка 2-ра кола е с вертикално излитане и бурии![]()
най-много гният кадетите и вектрите... другите са по негниещив моя всяка втора е E30
![]()
при нас манталитета са -голф 3-ка с боядисани стопове в цвета на купето. лада с два аспуха и кит на няколко места. опел кадет с неони и дупки колкото пищялкиняколко 124 и е36 с вид на зомбита .
хаха кадет без дупки e като винкеу без тунинг за 20 лева![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-11-2012 на 10:26
мда...а за мене е ///M Power написано горе на блока на двигателя
![]()
това викам ако не е на блока на двигателя не го признавам ;d
виждал ли си белия голф2 с изрисувания тигър и в меден рудник има едно бмв 525 сиво с васил левски на капака.