- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
ся има една 123 на части. преди време разглобяваха една лада обаче как и запалиха гумите
не тя не е на частисамо купето е отвънка седи на едни трупчета
ся има един учебен голф 4 - той е следващия
![]()
Пф, коли... ;д нищо лично. Ох, Иване, не питай развалиха ми вечерта, направо така се изнервих. На репетиция съм от 3 часа и тъкмо, когато ще си тръгвам, ме карат да остана... Всички други певици тръгнаха. Уста нямаха ли да кажат по-рано, като последният глупак стоя до последно там да им угаждам. Да му се не види и организацията и всичкото им. Писна ми всеки път едно и също, писна мииииииии... ;@ Ти какво правиш? hug
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
голфа го знам един сив веднъж го карахме. има и едно алеко в гаража. паралелката ти е хубава аз съм двг и още първата седмица нашия клас се осра и при директора.![]()
![]()
![]()
какви теми за разговор имате ....
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Е аз съм си бе, колко още.От малка съм закърмена с песните. Не е лесно родата ти да си певици. Критика голяма. ;д Е аз отскоро пея де и не самостоятелно, инатих се дълго време, ама по конкурси няма да пропея.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
преди можеше свободно да влезеш с колата, обаче си носи слух че са блъснали някой и затова е заклячен
а кво стана наистина с зелената Е36-каот много време не съм я мяркал ;d да не сте я разфасовали L
![]()
хуу щото щяхте да си имате работа с мен![]()
Да, но аз не съм в музикално училище. Смисъл аз съм си в ансамбъл и е хубаво, сега ще ходим в София, турнета извън България има, но просто организацията е... нула.
П.П - Мен не ме карат на сила, аз ходя, защото от малка познавам ансамбъла, и ми е хубаво. Роднините ми очакват да пея, да се изявявам, но аз не искам.![]()
аз пея песни на Азис !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тя не е на даскалото, а на руия който завърши отдавна. пик и беше голяма гробница. вътре текеше нямаше прагове и още доста неща.