- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
Пък и колко рядко пея на хората да не ти кажа. ;д Ще ти пея, докато заспиш така на ушенце. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А ти какво ще направиш за мен? ;d http://www.youtube.com/watch?v=3ue728Ek6ng Това лапенце много радва, обаче.
П.П Стига с тия колииии да не ви почвам и вас. пфуууу ;д
в нашия квартал имаше една изгнила е36 с газовата за 340лв и малко нодрана с морски шах
BTW. Слушам сестричката и спирам {}
Е не мисля, че ще искаш да е каквото искам. хахах
ехее Кипар ние преди обикаляхме само морските курорти ;D
Андрейчоо,къде изчезна ? ;[
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубе, от разговори за коли ми става лошо ;с и за футбол де..........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е знам, че вие момчетата харесвате колите, футбола, жените, секса и парите, ама... ;д То отворят ли ви темата за колите ииииииии няма спиране. ;д
ее жалко... исках да карам траби ;d в кой блок си
трабанта ми стои понякога пред доминото , щото наще ивеят там