- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и без това след малко ще се тръшвам в легълцето ;ддд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не го знаммакар че всеки ден обикалям из лазур
ти 211 блок знаеш ли го
дългия червения до механото ;d
аз съм в него![]()
Сега се нуждая от оная чувствена прегръдка, с която да ме удушиш от обич.Влизам в банята. Аааа чакай да ви покажа една количка, като сме почнали. ;d Не знам какво прави в лаптопа ми, ама е готинка. ;д http://prikachi.com/images/266/4510266c.jpg Btw, съм се запалила по бели джипове не знам защо, и изобщо в бели коли, пфффф...
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз хилядичовека вече живее в Славейков...
Лека вечер ;*
исках да се впиша в темата за колите,но не можах за което съжалявам ;[
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
стой деаз повече няма какво да кажа
![]()
наричай ме анди ;д говорех за проблем със съня ;д айде аз наистина ставам, лека на всички![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
да и аз самБубееееееее Никиии де сте
![]()