- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
по английски амн ясно лек... ши и скъсам малкото дупинци ;d
веднъж беше с пола и застана до нашия чин с леко отворени крака и черния я снима , да видиш ква атракция беше
аз искам една Елеонора... 8 клас с 3 аборта... ко ши кайш ;d
то и аз трябва да почвам да си търся, че с тази кола се наложи да разкарам старата фр
ела да ти дам бавара да ги возиш и да ги ебеш отзад ;d
колата не е проблем, просто заради нея скъсах с едно доста добро момиче
да не ти пука... има и други... има и други коли... БМВ-та бол ;d
то ако става въпрос за коли, да взема на майка s350 ама някак си нямаш кеф като е караш
м? M5 E34 ? няква E30-ка twin turbo няя ли ти праят кефалък ?![]()
предпочитам да е стара колкото света, ама да не е златиста , че вече ми се повдига от този цвят
доказано е че-по яко БМВ и по-фанатично от Е30 няма... за истинския бмв фен е30-ката е болест... както каза един, ставал в 2 часа през нощта, качвал се на е30-ката, дигал 260 на околовръстното после се връщал и си лягал пак... тая кола е болест, закво не си взехме такава...щото докато я имам все нещо ще искам да и барна, или да и дигна някой и друг кон
баварците са опасни ей
що не продадеш трабито и не си вземеш нещо поне 4 цилиндрово ? не се обиждай![]()
ощее ли говорите за коли ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не ми трябва. имаме доста коли ама са все златисти . не се обиждам то е мойта гордост , пък и съм единствения в класа с кола ,която е в движение и не стои на село
дам брат... за теб и за всички може би Е34 е тъпо грамадно БМВ, супер старо с кръгли фарове но за мен значи всичко... както може би и за теб трабанта...
http://www.youtube.com/watch?v=GzKvY6fAmD8 - най-великата машина за мен... бугати отказвам, м5 е34 не
и аз харесвам коли с кръгли фарове, можех да си взема бмв ,но почти всички са разкрасени и щях да попадна незабелязан между другите коли.
виждал съм на живо всички М-ки само M3 E46 (което за мен е боклук) и M5 E34 не съм... мечтата ми е да карам М5 Е34...
не се обиждай, ама свсички бмвта са направени и просто като срещниш такова на сфетофара не му убръщаш внимание