- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
да с оня нисък плешив пушач дето пуши повече от мен а ми се кара що съм пушил ;d
все едно , това е много важен предмет който ще ни трябва в живота![]()
![]()
![]()
![]()
аз имам 6 неизвинени щото съм бил с дънки :@:@
пхахахахахаи удряше ли ножки ;d
аз съм му крал цигари ;d пхаха мн е луд тоя
с корсата , носеше една лопата и който беше без облекло копашее
смятайпо философия оня Иво не знам си къф ли ви е ? хаха кланям се пред него няя такъв маняк ;d винаги ме пуска първи щото съм с адидас и да не знам нищо ми пише 4-ки ;d
Има ли някой?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да . той ни преподава Иво Авуски и той наистина е маняяк
хаха благодаря за информацията, не че много го познавам този Авуски. ;д Какво правиш? Как си?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ауууууу ;д ами бивам.![]()
като изстърсиш нещо ,в една група както аз и трябва доста да се извиняваш
айййй лошо. ахаха какво толкова сгафи? ;д
ей сестричке [hug] ко прайте
казах, че я искам пред цялата група. после се сетих ,че трябваше да и го кажа на Л.С. оо ванка
ела до нас да видиш най-маняшкото Е36 купе 328is което си виждал някога![]()
не... черно с M брони и тъмни стъкла, опушен стоп и M джанти от M5 E60ти каам няма такова животно... :X
аз ш му сваля джантите и ще ги тура на баварецо ;d там до механото дето затъмняват стъкла собственика и той го кара... тая кола е общапък от там всеки мерцедес дето излиза е чисто ////AMG
![]()