- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
голяма работа...![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Здравейте !
как сте ? :*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Добрее Иванее ;D ;*
как сте ? ;ddd
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добре смееееееееети как сиии
![]()
кофтииии, не правите ли кат нас. двама са с екип и си го подават
аз моя адидас екип няя го дам на никой ;d
отивам да вечерям и да се къпя .. след това ще СПААААА![]()
емм снощи заспах към 02.30 часа трябваше да стане в 5.20,но изобщо не съм си чула алармата и се успах станах като по-чудо в 5.52 и цял ден съм като умряла .. преди малко станах от сън,но пак ми се СПИИИИ
ии добра ви вечерр, може ли и аз да се присъединя към ваш'та темичка за всичко ? : ))
Може
Бубче чип чип и лягай тогаваама първо папни
![]()