- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
BMW M3 E36 Evo ;d
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35672152_n.jpg
вие за кой сте ?
Галена мн ясно ;d
BMW X6 G-Power Hamann Typhoon RS Ultimate V10![]()
ili lancia delta intergrale HF turbo 24v 3.0- koq ot dvete
делтата интеграле и M3 E30-ката са двата вечни конкурента ;d
въй ай стиа с тея коли ;d
ти кво прайш цял ден
компа даскало кисна някой път в колата... аз лятото и бях ебал майката от тва киснене ;d и за капак я одрах цялата ;d
на село докато карах по един черен път отстрани само дървета си карам и музиката докрай и викам да сменя диска ;d и нали държа волана и слагам другия диск по едно време се чу удар и хръъъъъъъът ;d ама аз нали съм бавен вместо да спра давам газ и се мъча да я извадя ;d слизам гледам няколко огромни черти, калника леко огънат, страничното огледало го няма, паднало в един храст... ;d взех го де и с 300 зора го сложих ;d тва беше лятото![]()
въйййй, видял си и сметката; аз пък една вечел карах на полугона, и правя гаражче на задна и баамм паднах от естакадата
тая естакада мамицата и ебавам... докато се науча да тръгвам под наклон :@ и аз един път щях да паднакакто и да е тръгвам под секви наклони без ръчни и полусъединители... от спирачка моментално на газта ;d закво като спра под наклон и като има малко бензин ми светва check engine-а и оборотите падат до 500 ;d
не достига бензин. на мен така ми изгасна до билата , след като се дърпах с един голфф
не ви ли писна да говорите за тия коли ? ;хх
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и аз така... давам газ тя на 500 оборота... пуснах я по инерция паля като заби на 5000 оборота и 5 секунди седя така ;d ядосах са минавам през естакадата, на завоя рязко газ задницата поднесе както винаги обръщам и гаааааааззз... на 2ра 80 ;d
ся са уча да прая бърнаут ама само я гася![]()