- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
тайна... и гледаш отваряш багажника и вътре MTX Terminator<3
Sony xplod 2x1000wata , pionner 2x7- 150wata, 1x10- heartz -390wata
еби му майката...
вграденитеама мисля да ми слагам MTX Terminator 2x600W... поне са най-евтини и според youtube яко тресат тавана
за усилвател някой 1200 ватов Kenwood... и ми излиза колкото борбета
![]()
ама аз искам да са направени като хората... не в багажника да фърля касата и да се мятка... искам отстрани както му е реда !
наща има проблем с динамото май... не зарежда акумулатора както трябва. При 15 минути слушане на музика при бас докрай и усилен доста колата не пали. Трябва да се зарежда, а един път пак така я палиха с пускане на ток от един микробус, запали, ходихме до село, изгасихме я, после запали само с бутане :X май четките тряя се чистят... акумулатора е monbat 64 амперчаса
дай да пишем в темата за коли
на мойта и беше излязал кабела, и ми взеха 25лв да го направят
Здрастии ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
смятаййй... здрастии Ании![]()
Ко прайш ??..
Нещо интересно да е ставало във форума
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
не... ;d ми секи ден едно и също ти кво прайкаш
Мии, нищо .. Голяма тъпня
мхм... как си иначе